Aloittamisen vaikeudesta

Aloittamisen vaikeudesta

Olen miettinyt pienessä päässäni blogin perustamista jo monta, monta vuotta. Koska rakastan kirjoittamisen lisäksi kuvaamista ja minulla on mielestäni perspektiiviä ja sanottavaa. Se on tuntunut luonnolliselta vaihtoehdolta tällaiselle toimittajan töitäkin tehneelle media-alan ihmiselle. Testing Turku –blogissa olen ollut useita vuosia vierailevana bloggarina ja oman blogin perustin viitisen vuotta sitten, mutta kuitenkin vähän hävetti ja halusin tehdä sen syvässä hiljaisuudessa anonyymisti. Lopulta siitä tuli lopulta enemmänkin matkablogi ja kirjoittaminen loppui viimeistään lapsen syntymään.

Australian matkalla

Australian matkalla

Kiinnostelee siis taas, mutta... Eihän pienen ja aktiivisen lapsen kanssa ole koskaan ylimääräistä aikaa kirjoittaa, vai onko? Kiinnostuuko kukaan? Mikä on blogin kantava teema? En ole varmastikaan tarpeeksi täydellinen tähän hommaan, kun tuntuu, että elämäni on yhtä kaaoksen hallintaa. Olen ollut kontrollifriikki ja todella itsekriittinen tyyppi, josta johtuukin se, että torppaan monet timanttiset ideani, ennen kuin ne ehtivät kehittyä yhtään pidemmälle. Aina on jokin ”mutta” tai ”sitku”.

Kerran leivoin pullia

Kerran leivoin pullia

Joskus tein sementtiä, eiku maidotonta jäätelöä

Joskus tein sementtiä, eiku maidotonta jäätelöä

Aluksi halusin perustaa ruokablogin, koska minua kiinnostaa erikoisruokavaliot ja vältänkin omassa keittiössäni ainakin vehnäjauhoja ja valkoista sokeria. Satunnaisesti muitakin ruoka-aineita. Leivon sen sijaan paljon raakakakkuja ja muita hieman terveellisempiä leivonnaisia. Mutta niitä olen tehnyt orjallisesti muiden reseptejä noudattaen. Ja usein epäonnistuen.

Banaanilätyt - nailed it!

Banaanilätyt - nailed it!

Karita Tykän reseptillä tein hienot raakasuklaa-kookospallerot. Piti mennä myyjäisiin, mutta eivät jostain kumman syystä menneet.

Karita Tykän reseptillä tein hienot raakasuklaa-kookospallerot. Piti mennä myyjäisiin, mutta eivät jostain kumman syystä menneet.

Näin mielessäni siis enemmänkin Celeste Barber -tyylisen ruokablogin, kun asiat harvoin sujuu kuin Strömsössä. Leipomukseni on saanut aikaan hyvät naurut ja olenkin vitsaillut, että taas tuli tehtyä yksi Café Kákan tuotos. Ellei kyseinen kahvila olisi jo olemassa Eskilstunassa, blogin nimi olisi ollut ehdottomasti se.

Kesällä leivottiin siskon kanssa kakku mökillä. Siitä tuli kuin Kilpisjärven mahtava Saana

Kesällä leivottiin siskon kanssa kakku mökillä. Siitä tuli kuin Kilpisjärven mahtava Saana

Päätin sitten hyväksyä oman epätäydellisyyteni ja kääntää sen voitokseni. Kukaan ei ole syntyessään valmis ja epäonnistumisille voi tosiaan nauraa ja makeasti. Parhaat tarinat on muutenkin niitä, joissa on haasteita ja seikkailuja. Sitä elämä on. Pientä kaaosta. Ja koska sisälläni asuu pieni punkkari, mini/pieni-sana korvautui turbo-sanalla. Vaatimattomuus romukoppaan. Nyt tehdään täysillä! Tai ainakin silleen semikovasti, mutta pilke silmäkulmassa.

Imetyksen lopettamista juhlistettiin asiankuuvilla Tissiäisillä kavereiden kanssa ja asiaankuuluvin tarjottavin.

Imetyksen lopettamista juhlistettiin asiankuuvilla Tissiäisillä kavereiden kanssa ja asiaankuuluvin tarjottavin.

Kakkuhommien lisäksi päätin laajentaa aihealuetta lifestyle-blogin suuntaan eli jatkossa pääsette lukemaan juttuja elämästäni, terveys- ja hyvinvointiaiheista kuin myös Turun tapahtumista, keikoista ja ravintoloista. Ja katsotaan, mihin tässä vielä päädytään. Olen tällä hetkellä ainakin todella innoissani tästä. Nyt on oikea hetki. Tervetuloa turbokaaoksen pyörteisiin mukaan!

Elisa

Maistuvaa brunssia kirppiksen lomassa

Maistuvaa brunssia kirppiksen lomassa