Vastaisku ankeudelle / Itsetehtyä pehmistä

Vastaisku ankeudelle / Itsetehtyä pehmistä

Välillä tuntuu, että marraskuun harmaus yrittää ottaa otteen minusta. Voisi nukkua kellon ympäri, maata kaiket illat sohvalla, syödä nopeita hiilihydraatteja suruun ja juoda kuppitolkulla onnelliseksi tekevää kahvia. Vaikka tietää, että ne tekevät olon vielä huonommaksi.

Niinpä pitää muistuttaa itseään tekemään parempia valintoja elämässä, jotta pääsisi takaisin oikealle raiteelle. Pienetkin asiat merkkaavat. Harmaan sävyt voi nähdä uudella tapaa, enkä nyt välttämättä tarkoita sitä ”Fifty Shades of Greytä”. Pitäisi lähteä ulos, silloin kun ei yhtään jaksaisi. Tavata ystäviä, kun mieli on maassa. Valita hedelmä herkun sijasta. Katsoa piristäviä kuvamuistoja kesästä ja iloisista hetkistä. Soittaa lempimusiikkia - kovaa. Laittaa kirkkaanpunaista huulipunaa vielä toinen kerros. Kyl se siit. <3

ek_elisa-laiturilla.jpg

Lapsen kanssa käytiin lääkärissä ja lääkäri sanoi hänen kuullensa, että vaiva paranee, jos syö jäätelöä. Auts. Kaupan pakastealtaassa kun on yleensä vain 0-1 vaihtoehtoa hänelle ja kodin pakastealtaassa 0, joten päätin pyöräyttää hänelle itsetehtyä maidotonta ja sokeritonta pehmistä. Se oli kyllä niin makeaa, että vaikeaa oli jopa uskoa, ettei siinä ole lisättyä sokeria. Tyydytti myös minun makeanhimoni ja se olkoon yksi näistä paremmista valinnoista elämässä.

ek_mansikkabanaanipehmis2_2.jpg
ek_mansikkabanaanipehmis2.jpg

Mansikka-banaani-pehmis (1-2 annosta)

1 banaani
1,5 dl mansikoita
5 rkl kookosmaitoa
½ tl Bourbon-vaniljaa

Pilko banaani siivuiksi ja laita pakkaseen mielellään yön yli tai vähintään viideksi tunniksi. Laita blenderiin banaanisiivut ja jäiset mansikat. Itse käytin omia poimimiani luomumansikoita. Sitten kun seoksesta on tullut sopivaa hakkelusta, lisää kookosmaito ja vanilja. Blendaa ja sekoittele, kunnes lopputulos on mukavan pehmismäistä. Lisää kookosmaitoa tarvittaessa. Tarjoile heti tai laita takaisin pakkaseen tekeytymään jäätelöksi.

ek_mansikkabanaanijatski3.jpg
Entinen anti-jouluttaja esittäytyy / osa 1

Entinen anti-jouluttaja esittäytyy / osa 1

Pehmeät keksit eli peksit

Pehmeät keksit eli peksit