Wild Nutritionin tuotteet lapsille

Wild Nutritionin tuotteet lapsille

Kirjoitin aiemmin lapsen heikentyneestä vastustuskyvystä ensimmäisen antibioottikuurin seurauksena. Itse kyllä vetelen napaani jos jonkinmoista vitamiinia ja ravintolisää, mutta olin ajatellut, että lapsi saa kaiken tarvittavan terveellisestä ravinnosta, eikä tarvitse mitään vitamiinilisiä. Näin saattaa ideaalitilanteessa ollakin, mutta jos ravinnon suhteen aletaan yhtään nirsoilemaan (niin kuin meillä on käynyt) tai vastustuskyky on alentunut, niin voi olla aiheellista tukea sitä monivitamiinilla.

Harmittelin, etten kaupungilla pyöriessäni löytänyt yhtään apteekki- tai luontaistuotevalmistetta, joka EI olisi makeutettu makeutusaineilla. Pojallamme on siis taustalla myös herkkä suoli sekä refluksisairaus ja xylitol-pastillitkin jouduttiin nyt minimoimaan vatsavaivojen takia. Erittäin vahva Vivomixx-maitohappobakteerivalmiste on ollut pojan suoliston tukena hyvin pitkään, mutta nyt halusin myös herkistynyttä tilannetta tukea vaihtelun vuoksi toisilla tuotteilla / kannoilla ja nimenomaan lapsille suunnatulla valmisteella.

ek-wild-nutrition-lasten-vitamiinit2.jpg

Wild Nutritionin valikoima vastasi toiveisiini molemmissa tapauksissa. Olen itse aiemmin käyttänyt ja ollut tyytyväinen tämän brittiläisen valmistajan naisille tarkoitettuihin vitamiineihin. Nyt löysin PUR-nettikaupan valikoimista Wild Nutritionin 3-12 -vuotiaille lapsille suunnatun monivitamiinin nimeltään Food-Grown® Daily Multi Nutrient Child, joka edistää nimenomaan vastustuskykyä. Lisänä se myös tukee luustoa, muistin toimintaa ja lapsosta eri kasvuvaiheissa.

Makeutusaineettomuuden lisäksi huippua tuotteessa on se, että se on ruokamuotoinen eli vitamiinit ja mineraalit ovat peräisin ravintoaineista, eikä synteettisistä ainesosista. Tuote on täysin luonnollinen, eikä sisällä lainkaan lisäaineita ja imetyvyys on täten todella hyvä. Ravintotiheä ja helposti avattava kapseli sisältää kattavan kirjon vitamiineja ja ravintoaineita, kuten D3- , B-, C-vitamiinit, rauta, jodi, sinkki ja seleeni. Mustaseljamarja tuo jauheseen myös makua, mutta meillä maku onkin tuotteen ainoa huono puoli. Yleensä kaikki lääkkeet ja vitamiinit menevät pojalla mukisematta alas, mutta tämä hieman tökkii. Pitääkin keksiä luovempia tapoja piilottaa jauhe ruoan joukkoon tms.

ek-wild-nutrition-lasten-vitamiinit6.jpg

Lapsille suunnatussa maitohappobakteeri-valmisteessa eli Multi-Strain Bioticissa on puolestaan 8 eri mikrobikantaa (Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacterium reuteri ja Lactobacillus acidophilus) ja yksi päiväannos (1/2 teelusikallinen) sisältää terapeuttisen määrän tuotetta - 10 miljardia kolonisaatioyksikköä (CFU). Jauhe on riittoisa ja helppokäyttöinen ja sen voi sekoittaa mihin vaan viileään ruokaan tai juomaan. Lämpö tappaa bakteereita, joten siksi kylmään. Maku on mieto ja menee siis ainakin meillä hyvin alas.

ek-wild-nutrition-lasten-vitamiinit4.jpg
ek-wild-nutrition-lasten-vitamiinit3.jpg

Vitamiinituen lisäksi olen kehitellyt pojalle aikamoisia supervihreitä “drink your salad”-tyyppisiä smoothieita ja huomannut, ettei se lapsenkaan smoothie eli “muija” vaadi välttämättä makeita hedelmiä joukkoonsa, vaan blendaan villisti kaikkea pelkkää vihreää. Hämmästyttävää kyllä, mutta lapsi tykkää, vaikkei salaatinlehtiin koske pitkällä tikullakaan! Ehkä jaan reseptejä myöhemmin näistä smoothiekokeiluista teillekin.

Nyt meillä on terveys pysynyt hyvänä jo jonkin aikaa ja pidetään peukkuja, että tämä säilyy näin! Ja kohti kevättä mennään, eiks jee!

Makumatkalla Storagessa

Makumatkalla Storagessa

Suklaamoussemainen raakakakku ja ystäviä

Suklaamoussemainen raakakakku ja ystäviä