Kukkaparatiisi keskellä Raisiota

Kukkaparatiisi keskellä Raisiota

Monena vuonna minun on pitänyt mennä katsomaan mahtavaa kukkaparatiisia eli Raision alppiruusupuistoa, joka on vielä suhteellisen lähelläkin. Mutta aina se on jotenkin jäänyt. Nyt asiasta on uutisoitu tarpeeksi useasti, ettei se jäänyt minullakaan enää unholaan. Kävimme katsastamassa paikat pojan sekä siskoni ja siskonpojan kanssa. Lopulta pojat kylläkin pelasivat jalkapalloa puiston viereisellä koripallokentällä, mutta vähän aikaa jaksoi kukkaset heitäkin kiinnostaa. 

ek-raision-alppiruusupuisto-seikkailu1.jpg
ek-raision-alppiruusupuisto-valkeakukka.jpg
ek-raision-alppiruusupuisto-kirkaspunainenkukka.jpg

Itse rakastan kukkia ja kuvat (joita on nyt kieltämättä aika runsaasti) eivät valitettavasti tee oikeutta sille maisemalle, miltä useita satoja alppiruusupensaita sisältävä metsäinen puisto näyttää luonnossa. Niin ihania eri värejä ja valtavan kokoisia puskia! Menkää katsomaan upeaa kukkaloistoa paikan päälle, nyt kun kukinta-aika on parhaimmillaan (ilmeisesti juhannukseen asti). Paikka on ilmainen ja hyvin opastettu Raision kirkon kohdilta eteenpäin ja parkkitilaa löytyy, vaikka ihmisiä oli paikalla todella paljon.

ek-raision-alppiruusupuisto-laaja.jpg
ek-raision-alppiruusupuisto-seikkailu2.jpg
ek-raision-alppiruusupuisto-kiipeily.jpg
ek-raision-alppiruusupuisto-pinkkikukka.jpg
ek-raision-alppiruusupuisto-kielot.jpg


Raision alppiruusupuisto, Kirkkoväärtinkuja 20, 21200 Raisio 

Eräs viikonloppu Turussa

Eräs viikonloppu Turussa

Kesä on jo nurkan takana

Kesä on jo nurkan takana