Tunnelmalliseen Frantsilaan tutustumassa

Tunnelmalliseen Frantsilaan tutustumassa

Kirjoitan kesästä myöhemmin pienen koosteen, mutta mökkireissusta sitä ennen yksi erillinen poiminta. Nimittäin Hämeenkyrön suunnalla sijaitsevalla mökillämme oleillessa päätin tehdä samalla visiitin läheiseen Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen. Ajelimme sinne tietä nimeltä Maisematie ja sitä se todella oli. Oikein Suomen maaseutumaisemaa parhaimmillaan. 

ek-frantsila-miljoo.jpg

Frantsila oli jo paikkanakin ihanan meditatiivinen. Olin varannut sinne rentouttavan puolentoista tunnin hieronnan, joka räätälöitiin sydämellisen ja taitavan hierojan käsissä täysin minun tarpeisiini sopivaksi erikoisöljyineen kaikkineen. Pahimpiin jumeihin käytettiin lisänä jännää Lohikäärmesalvaa. 

ek-frantsila-hierontahuone.jpg
ek-frantsila-eteinen.jpg
ek-frantsila-lohikaarmesalva.jpg

Hieronta oli aivan taivaallinen ja juuri sopiva voimakkuudeltaan. Siinä käytiin perusteellisesti läpi pahin ongelmasektorini eli niska-hartiaseutu, mutta lopuksi sain rentoutua (ja melkein nukahtaa), kun kasvojani ja päänahkaani hierottiin kevyesti. En ole ollut pitkään aikaan hieronnassa, joten se tuli kyllä niin tarpeeseen. 

Vierailuhetkellä Frantsilassa ei ollut mitään kurssia päällä, joten pääsin hieronnan jälkeen kuljailemaan vanhan puutalokompleksin huoneissa vapaasti. Pöydillä oli sievästi esillä Frantsilan tuotteita. Harmi, että iski juuri kunnon sadekuuro päälle, niin en päässyt ihanaan kukkapuutarhaan tällä kerralla vierailemaan.

ek-frantsila-eteinen-kukat.jpg
ek-frantsila-eteeriset-oljyt.jpg
ek-frantsila-sali-sohvat.jpg

Lopuksi kävimme perheen kanssa vielä Frantsilan Kehäkukassa (pienen matkan päässä Hyvän Olon Keskuksesta) syömässä superherkullisen ja vegaanisen lounasbuffetin. Siellä oli myös myymälä ja suloinen näytepuutarha.

ek-frantsila-kehakukka-ravintola.jpg
ek-frantsila-kehakukka-puutarha2.jpg
ek-frantsila-kehakukka-puutarha.jpg

Tästä pitää kyllä tehdä jokakesäinen perinne. Suosittelen Frantsilaa kaikille, jotka liikutte Hämeenkyrön suunnilla. Pysähtykää ihmeessä syömään ja rentoutumaan! 

Kesäkuulumisia

Kesäkuulumisia

Vegaanista katuruokaa keskellä Turkua

Vegaanista katuruokaa keskellä Turkua