Kesäkuulumisia

Kesäkuulumisia

Nyt kun ollaan jo pitkälti syyskuun puolella ja pitkästä flunssastakin kärsitty, on hyvä hetki muistella mennyttä kesää. Vaikka toivon lämpimien kelien jatkuvan pitkälti syksylle, niin on tässä sellaista tiettyä haikeutta aina, kun syysaika alkaa. Arki (ainakin jonkinlainen) palaa uomiinsa ja uuden, paremman elämän tavoittelu monilla starttaa. 

ek-kesaa2019-mokki-auringonlasku.jpg
ek-kesaa2019-mokki-kalastajat.jpg

Sekä vuodenvaihde että syksy ovat olleet minullekin jonkinlaisen pysähtymisen ja uudelleenkoordinoinnnin aikaa. Monesti myös ruoka- tai liikuntaremontin tekoa, mutta tällä kertaa aion panostaa enemmänkin henkiseen ja fyysiseen konmaritukseen. Tämä tavarapaljoutemme ahdistaa ja haluan kaikesta ylimääräisestä pian eroon. Siitä puheenollen, suositelkaa mulle omien kokemustenne perusteella Turun parhaita kirpputoreja, joissa kauppa sekä ihmiset käyvät!

Mutta takaisin asiaan eli kesään. Sehän hujahti tapansa mukaan aika nopeaan ja ilman mitään ulkomaanreissuja tai muita tapahtumia (paitsi ihan paras Kesärauha). 

Mökkeily on kesällä se juttu, meille ainakin. Ja kun mökillä viettää pari viikkoa kerrallaan, niin pääsee rauhoittumaan ja nollaamaan aivojaan ihan eri lailla kuin nopeilla viikonloppupyrähdyksillä. Kirjoitin aiemmin keväällä myös mökkeilystä ja sen kaipuusta ja siitä voit lukea tuosta

ek-kesaa2019-mokki-uimahommat.jpg
ek-kesaa2019-mokki-lupiinit.jpg
ek-kesaa2019-frantsila.jpg
ek-kesaa2019-mokki-mustikat.jpg

Tällä kertaa vietettiin aikaa myös marjametsässä, lähellä asuvien sukulaisten luona, Frantsilassa (postaus aiheesta), Muumi-museossa Tampereella ja Yrjölän marjatilalla. Tehtiin aamulla yleensä päivän suunnitelma ja vaikka puolet asioista jäikin tekemättä tai ne siirtyivät seuraavalle päivälle, se ei haitannut. Olimme lomalla ja tärkeintä oli saunominen, ruoanlaitto pitemmän kaavan mukaan ja ulkoilu. 

ek-kesaa2019-mokki-marjametsaan.jpg
ek-kesaa2019-yrjolan-marjatila1.jpg
ek-kesaa2019-elisa-jatskilla.jpg
ek-kesaa2019-yrjolan-marjatila2.jpg

Tällä kertaa mökkeily ja luonnonläheisyys saivat aikaan isojakin muutoksia ajatuksissa ja sitä kautta myös elämäntavoitteissa ja ne tulevat konkretisoitumaan ensi keväänä. Isoja, mutta hyviä muutoksia tulossa siis!

Pääkuvan kuvakrediitit neljävuotiaalleni! :)

Tunnelmalliseen Frantsilaan tutustumassa

Tunnelmalliseen Frantsilaan tutustumassa